...
Elektriker utför elinstallation

Elinstallation Laholm

Frenova utför elinstallation i Laholm. Vi står alltid redo att hjälpa till vid dina uppdrag – såväl, privatpersoner som företag.

För oss står kunden alltid i fokus och våra viktigaste utgångspunkter är god kvalité och säkerhet. Vi hjälper dig med stora som så väl små elinstallationer i Laholm. Därför hjälper vi dig att installera allt från ett nytt nätverksuttag, utveckla en komplett elinstallation vid nybyggnation eller service av din lokal.

Inga uppdrag är för stora eller små för Frenova. 

Elektriker i Laholm och Båstad

Service

Frenovas installatör finns för dig som behöver hjälp med service och underhåll av större anläggningar som exempelvis fastigheter, industrilokaler och även lantbruksfastigheter i Laholm

Läs mer om service

Elinstallation i Laholm & Båstad

Nyinstallation

Frenova arbetar med elinstallation vid nybyggnation mot både privatpersoner och företag – allt ifrån: villa, lantbrukslokaler till ladningsstationer för elbilar.

Läs mer om nyinstallation

Elmätare

Reparationer

Frenova hjälper dig som behöver hjälp med reparation, underhåll och felsökning av din redan befintliga elinstallation.


Läs mer om reparationer

Elkablar

El Data larm

Vi arbetar med installation av datanät i villa och industrier. Våra installatör hjälper dig med helheten vid en installation, allt från elinstallationen, till datanät och larmsäkerhet.

Läs mer om el data larm

Få hjälp med elinstallation i Laholm?
Beställ offert.

Service

Frenova hjälper dig med elservice för säker hantering och professionella lösningar. Behöver du hjälp med service av med bland annat belysning, larm till värmepump eller data och tele samt smarta hus är du varmt välkommen att kontakta oss. Oavsett om vi är installatör av er första installation eller om vi bara behövs för service av annan installatör är vi glada att kunna hjälpa er. Våra installatör står redo att vara behjälpliga med service till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare men även lantbruk i Laholm.

Oavsett vilken storlek ditt servicebehov är har Frenova lösningar för stora och små projekt. Vi tycker det är viktigt att elanläggningar håller en god standard, därför genomför vi våra tjänster med kvalitét till överkomliga priser. Vi vill tillhandahålla våra kunder en säker användning av el, enligt kundens önskemål. 

ROT-avdraget: Om du anlitar Frenova till att utföra reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du självklart göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden. 

Nyinstallation

Vid elinstallation i Laholm ställs det stora krav på den som är ansvarig för elen, framför allt när det gäller nyinstallation. Vid nybyggnation eller ny elektricitet i en befintlig byggnad så är det viktigt att elinstallationen är hållbar under flera års tid –utan att förorsaka andra problem. Därför är det viktigt att anlita en installatör som tar detta på största allvar och säkerställer hög kvalité i utförande och resultat. 

Frenova erbjuder nyinstallation av el vid nybyggnation mot både privatpersoner och företag. Vi säkerställer alltid kvalitét i våra arbetsprocesser, och vi har många års erfarenhet av branschen. Vid en nyinstallation undersöker vi alltid befintlig konstruktion för att möjliggöra rättvis bedömning av elinstallationen, om du som kund önskar en anpassad elstation ser vi till att denna är användbar och utvecklad efter de förutsättningar som ges.  

Reparationer

Om det uppstår problem med en elinstallation krävs det i regel en professionell installatör för att utföra reparationen på ett kvalitetssäkrat sätt så elinstallationen är hållbar över längre tid. Frenova hjälper dig som fått problem med exempelvis belysning, värme eller kraft och vi tar emot stora som små reparationsarbeten av elektrisk utrustning. Nästintill dagligen arbetar vi med trasiga elsystem och vi försöker utföra arbetet så diskret och smidigt som möjligt.

Oavsett hur din reparation kan se ut är du välkommen att kontakta oss. Om du anlitar Frenova till att utföra reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du självklart göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden. 

EL Data Larm

Behovet av elektronik i våra hem, arbetsplatser och allmänna platser växer i takt med att vårt samhälle utvecklas. I dag pratar vi om smarta hem, laddningsstationer för bilar och kodbaserade dörrlås. Oavsett vilket behov av el, data eller larm du kan ha så hjälper vi dig. Som med all elinstallation så krävs en säker installering och ett användbart system, därför anpassar vi våra lösningar efter ditt behov. 

Frenova tar hand om helheten vid en installation. Det innebär att vi hjälper dig med allt från elinstallation, till datanät och larmsäkerhet i exempelvis smarta hem. Vi har lång erfarenhet av både installation och underhållning av exempelvis olika larmsystem. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande en nyinstallation eller uppgradering. 

Kontakta oss

Kontakt

Öppettider

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.