Elektriker utför elinstallation

Elektriker Laholm

Letar du efter en professionell elektriker Laholm som kan erbjuda en säker och prisvärd tjänst? Sök inte längre! Vårt team av kvalificerade elektriker är här för att överträffa dina förväntningar.

Med vår mångåriga erfarenhet i branschen förstår vi vikten av säkerhet vid elarbeten. Därför vidtar vi alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att se till att ditt elsystem uppfyller kraven och fungerar som det ska. Våra elektriker är licensierade och utbildade för att hantera alla jobb, stora som små.

Men säkerheten är inte vår enda prioritet. Vi tror också på att ge våra kunder en prisvärd tjänst som inte kostar skjortan. Vi förstår att elarbeten kan vara dyra, och vi strävar efter att ge dig bästa möjliga pris – utan att offra kvalitet.

När du väljer Frenova kan du vara säker på att du får bästa möjliga valuta för dina pengar. Våra elektriker Laholm är dedikerat till att ge exceptionell kundservice och se till att du lämnas helnöjd med vårt arbete.

Så oavsett om du behöver elektriska reparationer, installationer eller underhåll kan du lita på våra elektriker. Vi kommer att arbeta nära dig för att se till att ditt elsystem fungerar på bästa sätt, vilket ger dig sinnesro och vetskapen om att ditt hem eller företag är tryggt och säkert.

Vänta inte längre med att få den professionella elservice du behöver. Kontakta oss idag för att boka ett möte och upplev skillnaden av kvalificerade elektriker Laholm

Inga uppdrag är för stora eller små för Frenova. Kontakta oss!

Elektriker i Laholm och Båstad

Service

Frenovas elektriker Laholm finns för dig som behöver hjälp med service och underhåll av större anläggningar som exempelvis fastigheter, industrilokaler och även lantbruksfastigheter.

Läs mer om service

Elinstallation i Laholm & Båstad

Nyinstallation

Frenova arbetar med installation vid nybyggnation mot både privatpersoner och företag – allt ifrån: villa, lantbrukslokaler till ladningsstationer för elbilar.

Läs mer om nyinstallation

Elmätare

Reparationer

Frenova hjälper dig som behöver hjälp med reparation, underhåll och felsökning av din redan befintliga installation.

Läs mer om reparationer

Elkablar

El Data larm

Vi arbetar med installation av datanät i villa och industrier. Våra elektriker i Laholm hjälper dig med helheten vid en installation, allt från installationen, till datanät och larmsäkerhet.

Läs mer om el data larm

Boka våra elektriker Laholm!

Service

Frenova hjälper dig med elservice för säker hantering och professionella lösningar. Behöver du hjälp med service av med bland annat belysning, larm till värmepump eller data och tele samt smarta hus är du varmt välkommen att kontakta oss. Oavsett om vi är installatör av er första installation eller om vi bara behövs för service av annan installatör är vi glada att kunna hjälpa er. Våra elektriker i Laholm står redo att vara behjälpliga med service till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare men även lantbruk i Laholm.

Oavsett vilken storlek ditt servicebehov är har Frenova lösningar för stora och små projekt. Vi tycker det är viktigt att elanläggningar håller en god standard, därför genomför vi våra tjänster med kvalitét till överkomliga priser. Vi vill tillhandahålla våra kunder en säker användning av el, enligt kundens önskemål. 

ROT-avdraget: Om du anlitar Frenova till att utföra reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du självklart göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden. 

Nyinstallation

Vid installation av el ställs det stora krav på den som är ansvarig för elen, framför allt när det gäller nyinstallation. Vid nybyggnation eller ny elektricitet i en befintlig byggnad så är det viktigt att installationen är hållbar under flera års tid –utan att förorsaka andra problem. Därför är det viktigt att anlita en elektriker som tar detta på största allvar och säkerställer hög kvalité i utförande och resultat. 

Frenova erbjuder nyinstallation av el vid nybyggnation mot både privatpersoner och företag. Vi säkerställer alltid kvalitét i våra arbetsprocesser, och vi har många års erfarenhet av branschen. Vid en nyinstallation undersöker vi alltid befintlig konstruktion för att möjliggöra rättvis bedömning av installationen, om du som kund önskar en anpassad elstation ser vi till att denna är användbar och utvecklad efter de förutsättningar som ges.  

Reparationer

Om det uppstår problem med en installation krävs det i regel en professionell elektriker för att utföra reparationen på ett kvalitetssäkrat sätt så installationen är hållbar över längre tid. Frenova hjälper dig som fått problem med exempelvis belysning, värme eller kraft och vi tar emot stora som små reparationsarbeten av elektrisk utrustning. Nästintill dagligen arbetar vi med trasiga elsystem och vi försöker utföra arbetet så diskret och smidigt som möjligt.

Oavsett hur din reparation kan se ut är du välkommen att kontakta oss. Om du anlitar Frenova till att utföra reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du självklart göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden. 

EL Data Larm

Behovet av elektronik i våra hem, arbetsplatser och allmänna platser växer i takt med att vårt samhälle utvecklas. I dag pratar vi om smarta hem, laddningsstationer för bilar och kodbaserade dörrlås. Oavsett vilket behov av el, data eller larm du kan ha så hjälper vi dig. Som med all elektronisk installation så krävs en säker installering och ett användbart system, därför anpassar vi våra lösningar efter ditt behov. 

Frenova tar hand om helheten vid en installation. Det innebär att vi hjälper dig med allt från installation, till datanät och larmsäkerhet i exempelvis smarta hem. Vi har lång erfarenhet av både installation och underhållning av exempelvis olika larmsystem. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande en nyinstallation eller uppgradering. 

FAQ

Kostnaden för att anlita en elektriker beror på flera faktorer, såsom var du befinner dig, vad för typ av arbete som ska utföras, och hur lång tid det tar att slutföra jobbet. Generellt sett är priset för en elektriker i genomsnitt mellan 500 och 1000 kr per timme i Sverige. 

Ja, en erfaren och kunnig elektriker kan absolut hjälpa dig att spara energi i ditt hem. En av de vanligaste sätten att minska energiförbrukningen är att installera energieffektiva belysningsarmaturer och apparater. En elektriker kan också hjälpa dig att utvärdera ditt elsystem och identifiera om det finns ineffektiva eller föråldrade komponenter som kan bytas ut mot modernare och energieffektivare alternativ.

En elektriker kan även installera enkla och smarta energibesparande lösningar som t.ex. timers och rörelsesensorer som styr belysning och apparater, vilket kan hjälpa till att minska onödig energiförbrukning.

Det finns flera olika typer av elektriska ledningar, inklusive enkelledare, flerledare, koaxialkabel, fiberkabel, och elektrisk ledningsbunt.

Några tips om elsäkerhet inkluderar att alltid stänga av strömmen när du arbetar med elektriska apparater, att använda jordade uttag och förlängningssladdar, och att undvika att använda skadade eller slitna kablar.

Tecken på ett elproblem kan inkludera blinkande eller flimrande lampor, säkringar som går sönder regelbundet, och elektriska apparater som inte fungerar som de ska.

De vanligaste överträdelserna av elreglerna inkluderar överbelastning av eluttag, felaktig installation av elektriska apparater, och användning av osäkra eller icke-jordade kablar och uttag.

Kontakta oss

Kontakt

Öppettider